Hemstädning tjänster

Hemstädning tjänster

Avtalsstädning
Avtalsstädning är den löpande städning som du kan välja att beställa antingen en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden.

Storstädning
Du kanske hinner själv med veckostädning men vill gärna ha hjälp med storstädning när vårsolen kommer fram eller inför jul och fest. Storstädning är en grundlig rengöring av ytor som inte inkluderas i den löpande städningen eller är svårtkomliga. Det är viktigt att städa grundligare ett par gånger per år för att bibehålla hemmets fräschhet.

Fönsterputs
Du känner säkert till hur tråkigt det är när fönsterrutorna gror igen. Några av våra medarbetarna har specialiserat sig på att putsa fönster och de kan metoden att göra dina fönster gnistrande rena. Vi rekommenderar puts av fönster minst 2 gånger per år.

Golvvård
Ett professionellt underhåll förlänger golvets livslängd och bibehåller golvytans kvalitet. Vi har erfarenhet av att vårda golv oavsett om det är av träd, sten eller något annat material.

Textiltvätt
Stoppade möbler, mattor och gardiner är en samlingsplats för damm och kvalster. Vi hjälper gärna dig att tvätta dessa hemtextiler.

Strykning
Alla vet hur jobbigt det är att hinna stryka och få tvättade skjortor välstrukna. Vi hjälper gärna till med all strykning antingen som en del av din veckostädning eller som en speciell service vid behov.