Hemstädning

Hemstädning

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita ett seriöst städföretag för städtjänster. Med Efecta Service får du en seriös städpartner som utför tjänsterna i ditt hem med omtanke, kvalitet och trygghet. Du som kund skall känna förtroende och veta att säkerhet, sekretess och personligt ansvar är saker som vi på Efecta Service prioriterar. Vi har 10 års erfarenhet, försäkrad och utbildad personal, välutvecklade säkerhetsrutiner och dessutom tycker vi att det är roligt att underlätta din vardag.

Vår ambitionsnivå är hög. Vi strävar efter en långsiktig och förtroendeingivande relation med våra kunder genom att leverera proffsiga och effektiv services i alla nivåer. Vi har rutiner och generella arbetsbeskrivningar för alla typer av städningar men vi skräddarsyr gärna städningen utifrån dina personliga krav och behov.

Vårt timpris är 195,-/timme efter RUT-avdraget.

Så fungerar tjänsten:

Vi genomför alltid ett kostansfritt och förutsättningslöst hembesök för att presentera företaget och diskutera dina behov. Efter att ha kommit överens om hur ofta och vilken veckodag ditt hem skall städas dokumentrar vi överenskommelsen i städbeskriving så att även ett vikariat vet vad som gäller just i ditt hem. Om ni inte är hemma när städaren kommer, kvitterar vi ut en nyckel och berättar om vår nyckel policy. Vi inleder alltid med en rejäl storstädning men du som kund betalar bara dina normala städtimmar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.